Miltai | Gaminiai iš miltų
.


Makaronus atrodo paprasta paruošti, tačiau lengva sugadinti net ir patį geriausią patiekalą. Vietoj elastingų makaronų dažnai gaunasi sulipusi masė, neturinti nieko bendra su itališku tobulumu. Daugelis mano, kad kaltas pats produktas, tačiau problema dažniausiai slypi virimo būde. Viena maža klaida gali lemti, kad makaronai praras savo idealią struktūrą ir skonį.


Pagrindinis jos bruožas – natūralus fermentacijos procesas, suteikiantis jai būdingą, švelniai rūgštoką skonį ir purią, bet kartu tvirtą struktūrą.


Blynai – tai patiekalas, kurį mėgsta daugelis. Tačiau viena klaida gali padaryti daug žalos sveikatai.


Šis priedas ne tik palaiko mielių darbą, bet ir suteikia tešlai gražią spalvą ir geresnę struktūrą.


Mitybos specialistai atskleidė, ar sveika yra balta duona ir kas atsitinka, jei valgote ją kasdien, praneša žurnalas „Parade“.


Yra posakis: „Duona – visko galva“. Be daugybės kitų naudingų savybių, ji gali apsaugoti ir nuo infarkto ar insulto. Tačiau su šia užduotimi susidoroti gali tik viena rūšis duonos.